MENIU

Decizie în cazul avocatului care și-ar fi ucis iubita. Ce se va întâmpla cu Sebastian Felecanu

Judecătorii îi decid astăzi soarta lui Sebastian Felecanu, avocatul din Iași, acuzat că și-a ucis iubita însărcinată. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat în septembrie 2022, iar din luna februarie a acestui an se află în arest la domiciliu. 

Avocatul nu își recunoaște fapta

Sebastian Felecanu nu a recunoscut niciodată că a ucis-o pe Monica Cioată, tânăra de 26 de ani cu care avea o relație și care urma să îl facă tată. 

Cei doi ar fi avut o discuție aprinsă în noaptea tragediei, iar bărbatul ar fi împins-o de la etajul 6 pe concubina lui. 

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să o salveze, iar avocatul Sebastian Felecanu a spus mereu că femeia s-a sinucis. Ancheta oamenilor legii îl contrazic, iar bărbatul își află astăzi sentința. 

„Astăzi la ora 13:00 la Curtea de Apel Iași are loc ultimul termen de judecată în cazul avocatului Felecanu ce este inculpat în legătură cu uciderea concubinei sale (tot avocat) însărcinate, Monica Cioată.
Amintesc că ultimele probe din dosar, expertiza înec și traseologia corpului în cădere, au arătat că este exclusă varianta sinuciderii și este acreditată puternic varianta omorului calificat.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru Realitatea.net.