MENIU

Decizie de ultimă oră pentru bărbatul care a tăiat cu sabia un polițist

Tribunalul Suceava a decis joi arestarea pentru 30 de zile a trei bărbați, printre care și agresorul polițistului SAS, grav rănit în timpul unei misiuni, marți, la Rădăuți, anunță Agerpres.

Inculpații Huțuleac Alexandru, Lungoci Andrei Iulian și Percec Răzvan sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de ultraj, constituirea unui grup infracțional organizat, efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de persoane și loviri sau alte violențe, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Pe 5 decembrie, Alexandru Huțuleac, cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, urmărind să împiedice efectuarea percheziției domiciliare în locuința sa, l-a lovit cu o sabie, în zona cranio-cerebrală și în zona brațului stâng pe lucrătorul de poliție în cadrul SAS Suceava, aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.

Lovitura a fost de natură a-i pune în primejdie viața lucrătorului de poliție, putând fi necesare 100 — 110 zile de îngrijiri medicale".

Agentul şef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi (35 de ani), de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, se află în comă indusă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani și este tatăl a două fetițe de 4 și 6 ani. 

Mai multe articole despre:
poliţist Suceava sabie interlop