MENIU

Decizie de ultimă oră a trupei rock AC/DC. Solistul riscă să-și piardă auzul. Ce au decis colegii

AC/DC

Trupa australiană de rock AC/DC și-a amânat datele viitoarelor concerte din Statele Unite după ce medicii l-au sfătuit pe solistul trupei, Brian Johnson, să nu să mai cânte în acest turneu, pentru a-și salva auzul, a anunțat formația citată de DPA, informează agerpres.ro.

Solistul de la AC/DC, Brian Johnson, a fost sfătuit de medici să înceteze turul imediat sau riscă să își piardă complet auzul, a indicat luni trupa într-o declarație postată pe site-ul propriu, adăugând că vor cânta pe parcursul anului "probabil cu un vocalist invitat".

Problemele de auz ale lui Brian (68 de ani), survin după o serie de probleme întâmpinate de trupă. Anul trecut, rockerii australieni au cântat fără unul dintre membrii fondatori, chitaristul Malcolm Young, care a fost diagnosticat cu demență în 2014.

În același an, trupa l-a pierdut și pe bateristul Phil Rudd după ce acesta a pledat vinovat la acuzațiile de posesie de droguri și de amenințări cu moartea în Noua Zeelandă. Rudd a fost înlocuit de Chris Slade în actualul turneu mondial.

Trupa urma să cânte în 10 locații din Statele Unite, în cadrul turneului lor mondial "Rock or Bust", inclusiv marți la Atlanta.

Turneul va include ulterior locații din Europa, fiind programate concerte în țări precum Portugalia, Germania, Marea Britanie și Danemarca.

Mai multe articole despre:
null