MENIU

Cristina Şişcanu încearcă să-şi schimbe viaţa. Un citat al Părintelui Arsenie Boca o ghidează

După ce a trecut prin mari probleme de sănătate, ce au adus-o în pragul depresiei, soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, şi-a regăsit echilibrul cu ajutorrul credinţei în Dumnezeu. De curând, vedeta a postat pe Facebook un citat ce-i aparţine Părintelui Arsenie Boca şi care pare că-i ghidează viaţa:

"Nu e un biruitor mai mare pe pamant, decat acela care se biruieste pe sine insusi si domneste asupra patimilor sale".

===========================================================================

Lacrimi de durere în familia lui Mădălin Ionescu. Soţia omului de televiziune, Cristina Siscanu, s-a simţit foarte rău în ultima perioadă. Din cauza unor probleme de sănătate, tânăra a intrat în depresie. Mădălin Ionescu a încercat mai multe metode prin care s-o ajute pe femeia de lângă el să depăşească această criză. Duminică, a decis sa o duca la mormantul Parintelui Arsenie Boca, unde aceasta dorea de mult sa ajunga si sa se roage pentru liniste sufleteasca si bunastare.

"Astăzi dimineață am ajuns la Prislop, la mormântul Părintelui Arsenie Boca... Acum ne odihnim intr-un complex hotelier cu o superba vedere spre Lacul Cincis . Sa aveți o zi fabuloasa!", a postat Madalin Ionescu pe contul lui de Facebook.

De altfel, duminică, peste 35.000 de credincioși au mers în pelerinaj la Mănăstirea Prislop, pentru a se ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca, cel pe care românii l-au numit "Sfântul Ardealului", chiar dacă nu a fost canonizat.

Mai multe articole despre:
arsenie boca