MENIU

Dealerii lui Vlad Pascu rămân în arest - Complicii drogatului ucigaș voiau să scape de închisoare

Dealerii lui Vlad Pascu rămân în arest - Complicii drogatului ucigaș voiau să scape de închisoare

Dealerul lui Vlad Pascu a fost scos din arest și a ajuns în fața procurorilor de la Curtea de Apel. Tudor Duma, zis Maru, voiasă fie liber, însă magistrații au decis să respingă contestația lui. Acesta ar avea probleme în arest deoarece ar sta în cameră cu mai mulți indivizi periculoși. Atât el, cât și complicii săi, frații Constantin rămân în arest preventiv.

În fața procurorilor Tudor Duma, zis Maru nu a vrut să declare nimic. Pentru a-i îndupleca pe magistrați, avocata sa a spus că acesta nu este traficant, are probleme medicale și că vindea droguri pentru că părinții nu îi dădeau bani.

Georgiana Popa, avocata lui Maru: „Tudor Duma a nu e un traficant, e o persoana care are nevoie de ajutor, de sprijin, este consumator și vânzarea a fost în vederea asigurării, nu avea suport financiar din partea familiei să consume droguri”.

Și frații Constantin vor să fie plasați în arest la domiciliu. În fața instanței unul dintre ei spune că este nevinovat, iar celălalt susține că drogurile de mare risc găsite în camera lui erau pentru uz personal.

Carmen Stan, avocata fraților Constantin: „Nu a făcut nimic, doar consumă și ceea ce a găsit în acea țigară era doar pentru consum propriu. Ștefan, cel de care se spune că este nevinovat, lucrează, are un job. Costin este student, vă dați seama că traficanților adevărați nu le arde de așa ceva”.

La percheziții, în casa fraților Constantin, procurorii au găsit peste 850 de grame de droguri de mare risc care ar fi urmat să fie vândute mai departe. 

Mai multe articole despre:
vlad pascu diicot dealer arest