MENIU

Deținutul periculos evadat din Penitenciarul Focșani a fost prins. Unde se ascundea

Deținutul care a evadat vineri dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Focșani a fost prins. Polițiștii au dat de el la o stână din comuna Poiana Cristei, unde se ascundea, a informat Realitatea TV.

Bărbatul de 39 de ani a fost căutat timp de două zile de peste o sută de polițiști, jandarmi și angajați ai penitenciarului.

Localnicii au ajutat și ei la acțiune, iar un elicopter a survolat zona.

Oamenii legii știau că evadatul era periculos, pentru că ar fi fost înarmat cu un cuțit. Însă, când a fost găsit, nu ar fi opus rezistență.

Bărbatul era încarcerat la Penitenciarul Focșani din 2005, după ce a violat și a omorât o femeie, a informat realitateadevrancea.net.

CONTEXT

Deținutul, condamnat pentru omor, a evadat, vineri dupa-amiaza, de la punctul de lucru de la Golesti.

Potrivit IPJ Vrancea, politistii au fost informati, vineri, in jurul orei 14:30, de catre personalul din cadrul Penitenciarului Focsani ca de la punctul de lucru Golesti a evadat un detinut.

Conform datelor puse la dispozitie de Penitenciarul Focsani, este vorba despre Ciobotaru Vasilica, de 39 ani, din comuna Boghesti, judetul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea unei infractiuni de omor calificat.

Mai multe articole despre:
null