MENIU

De ce te urăşte şeful, în funcţie de zodia ta. Ce-l trădează

De ce te urăşte şeful, în funcţie de zodia ta. Ce-l trădează

Eşti conştientă că şeful tău nu te place, dar nu ştii care ar putea fi motivul? Descoperă ce nu îi convine la tine, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Eşti o fire perfecţionistă şi foarte atentă la detalii, de aceea de multe ori arăţi cu degetul spre greşelile şefului tău.

Acest lucru nu îl va încânta deloc, mai ales atunci când îi subminezi autoritatea de faţă cu altcineva. Nu e o surpriză faptul că şeful tău îţi cere întotdeauna să îi verifici prezentările înainte de a merge la întâlniri importante.

Taur

Tu ai întotdeauna un motiv sau o scuză pentru tot. Răspunzi întotdeauna şi îţi provoci şeful atunci când acesta îţi critică munca.

Iei totul mult prea personal şi e posibil să îl scoţi din minţi. De fiecare dată când superiorul tău îţi va face o observaţie, acesta ştie că vei riposta.

Gemeni

Tu râzi mult şi faci glume mereu cu colegii tăi.

Şeful tău se enervează foarte des pe tine pentru că impresia pe care i-o laşi este că îi ţii pe toţi din treabă. Îl frustrezi şi enervezi la culme prin atitudinea ta şi urăşte când te vede pe capul altora.

Rac

Eşti o fire foarte sensibilă şi te deranjează chiar şi cel mai mic comentariu la adresa ta, de aceea plângi foarte des chiar şi la locul de muncă.

Şeful tău nu ştie cum să se ocupe de emoţiile tale, de aceea evită să vorbească cu tine. Atunci când are să îţi dea veşti proaste, preferă să ţi le transmită prin colegi.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
şefi horoscop horoscop carieră horoscop şefi