MENIU

De ce te rănesc bărbaţii în dragoste, în funcţie de zodie

De ce te rănesc bărbaţii în dragoste, în funcţie de zodie

Deși am crede că într-o relație de dragoste avem parte doar de momente fericite, există și perioade în care universul nostru roz începe să aibă tente gri și în care iubirea noastră este pusă la încercare. Nu orice relație durează o viață întreagă, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Totuși, una dintre cele mai comune situații este cea în care perechea noastră ne rănește și ne face să ne dorim să punem capăt acelei legături cât mai repede.

Iată de ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie!

Berbec

Deși majoritatea bărbaților sunt atrași de spiritul tău de aventură și de curaj, ambele caracteristici făcându-te un partener de călătorii excelent, se pare că anumite trăsături de caracter te fac să fii uneori victima acestora. Ești o femeie destul de arogantă, care are impresia că le știe pe toate. Acest lucru te face insensibilă față de cel drag în cele mai nepotrivite momente. Din acest motiv, nici să nu te mire faptul că te părăsi atunci când te vei aștepta mai puțin.

Taur

Viața alături de această femeie poate fi minunată dacă materialismul nu ar face-o să fie într-o continuă goană după bani. Deși își poate iubi cu adevărat partenerul, situația financiară a acestuia va cântări întotdeauna în deciziile pe care le va lua nativa. Pentru a-i plăti cu aceeași monedă, cel drag o va răni de câte ori va avea ocazia și va încerca să îi demonstreze că sunt alte lucruri mai importante ca banii.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.