MENIU

De ce recomandă medicii să faci sex de trei ori pe săptămână

Experții recomandă să faci sex în fiecare săptămână. De-a lungul timpului, au apărut tot felul de teorii cu referire la numărul ideal de partide sexuale într-o săptămână. 

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au descoperit că numărul ideal de partide de sex este trei. Sexologii și medicii susțin că o persoană normală face sex la două zile. Mai multe lucruri pozitive se întâmplă în corpul tău dacă faci sex regulat.

1. Îți îmbunătățești respirația

Orgasmul are capacitatea de a ține la distanță depresia și anxietatea. Mișcările din timpul actului sexual sunt benefice și pentru persoanele care suferă de boli respiratorii. Sexul previne bolile cardiace și blocajele apărute în plămâni, pentru că, practic, e tot un fel de face sport.

2. Vei avea tenul fin

Persoanele care nu fac sex des se confruntă cu tot felul de probleme dermatologice întrucât hormonii acestora sunt ținuți în lanț. Dacă faci sex de trei ori pe săptămână nu vei avea probleme cu acneea, iar ridurile vor apărea ceva mai târziu.

3. Ești absolvită de îmbătrânirea prematură

Femeile care sunt nefericite în relația de cuplu îmbătrânesc timpuriu. Sexul ține la distanță îmbătrânirea timpurie, iar femeile fericite din punct de vedere sexual arată de 20 de ani la 40.

4. Zero stres!

Ce poate fi mai plăcut decât o zi stresantă care se termină cu multă plăcere? Cea mai bună metodă de a combate stresul este… sexul! Gloria Bramer, cunoscut psiholog spaniol, susține că femeile care fac sex de cel puțin 3 ori pe săptămâna nu mai iau totul personal la locul de muncă, iar stresul zilnic dispare. De asemenea, femeile satisfăcute de viață lor amoroasă sunt mereu binedispuse și se deprima mai rar față de cele care sunt prizoniere într-o relație nefericită.

Sursă: teotrandafir.com

Mai multe articole despre:
sănătate medici sex sexolog