MENIU

De ce NU te mai iubeşte un bărbat, în funcţie de zodie

Horoscop

Fiecare bărbat are modul lui specific prin care să îți spună sau să îți sugereze faptul că nu mai ține la tine așa cum o făcea la început. Cu toate acestea, motivele pot fi dintre cele mai diverse, așa că de multe ori este greu să îți dai seama ce anume l-a deranjat și ce l-a făcut să își piardă interesul. În funcție de zodia lui poți afla însă de ce s-a topit iubirea.

Descoperă în rândurile de mai jos!

Berbec

Dacă ai tendința de a fi cu ochii pe partenerul tău, atunci fii sigură că își va pierde rapid interesul față de tine. Bărbatului Berbec îi plac provocările și preferă să domine atunci când se află într-o relație. Cu toate acestea, încetează să mai fii de acord cu absolut tot ce spune și să faci ce îți cere. Dacă îl mai și refuzi din când în când, îl va face să lupte pentru tine!

Taur

Asigură-te că cel de lângă tine știe de la bun început intențiile pe care le ai. Nu are rost să apelezi la jocuri care să îl testeze pe partenerul tău, mai ales că știi deja ce vrei de la el. Unui bărbat născut în zodia Taur nu îi place să se joace și nici nu are timp pentru femeile care tratează relația ca pe ceva neserios. El știe foarte bine ce vrea de la viață și de la o relație, așa că nu se amestecă în distracții lipsite de importanță. Dacă va observa că nu ești la fel ca el și nu rezonezi cu țelurile lui, va pleca fără să se uite în urmă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop