MENIU

De ce nu i-a răspuns Nicușor Dan la telefon lui Vlad Voiculescu după tragedia de la ”Victor Babeș”. Explicația primarului

Nicușor Dan. Foto: Facebook

Primarul Capitalei reacționează după ce fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a spus că nu i-a răspuns la telefon în timpul crizei generate de tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș”, unde trei oameni au murit. Nicușor Dan pune lipsa răspunsului pe seama activității sale, fără a preciza însă ce făcea atunci, relatează Realitatea Plus. 

”Astea sunt chesiuni conjuncturale. Când sună un telefon este o chestiune conjuncturală. Eu sper că această coaliție va continua la nivel național, pentru că la nivelul Bucureștiului funcționează foarte bine. 
Despre ”Victor Babeș” am aflat de la directorul ASSMB, care era deja acolo”, a răspuns Dan după ce i s-a ceut o reacție la declarația lui Vlad Voiculescu.

Declarația a fost făcută la DNA, unde edilul a fost citat în calitate de martor. Nicușor Dan a prezentat detalii legate de plângerea penală pe care a depus-o în 2019 în legătură cu modul în care a fost adoptat Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 3. 

Citește și: ”Nicușor Dan, la DNA! Ce spune edilul despre ilegalitățile referitoare la PUZ Sector 3. Pe cine consideră responsabil de situația creată”