MENIU

De ce îşi ţinea mereu Prinţesa Diana geanta la piept. Motivul uluitor a fost dezvăluit

Toată lumea o cunoaște pe prințesa Diana. Poporul ei o iubea la culme, oamenii o respectau pentru eleganța ei, pentru sinceritate și nu în ultimul rând pentru faptul că era o femeie extrem de deșteaptă care știa ce își dorește. Astfel, nu e de mirare că oamenii se interesează de obiceiurile sale zilnice și stilul său inconfundabil. 

Unul din micile sale secrete a fost dezvăluit de creatorul de modă britanic Anya Hindmarch. Multă lume știe deja că Prințesa Diana iubea poșetele foarte mici, stil plic, pe care obișnuia să le ţină foarte aproape de piept. Abia de curând a fost aflat motivul pentru care avea acest obicei.

Conform Anyei Hindmarch, Prințesa Diana a fost unul dintre primii săi clienți în anul 1933. Această iubea poșetele-plic și le folosea cât de des putea. Toate rochiile de seară ale prințesei trebuiau să se potrivească perfect cu poșetele alese de ea. Așa cum s-a dovedit mai târziu, aceste poșete frumoase nu reprezentau doar un simplu accesoriu.

După cum se vede în aceste imagini, prințesa Diana folosea aceste accesorii pentru a-și acoperi bustul atunci când cobora din mașină. Ea s-a gândit la acest mod de a le folosi pentru a evita ca presă de scandal și tabloidele cancan să aibă material pentru titluri scandaloase și imagini care i-ar fi afectat imaginea ulterior.

Sursa

Mai multe articole despre:
prinţesa Diana geantă