MENIU

De ce înșală femeile? Răspunsul te va surprinde

Femeile au aproape la fel de multe aventuri extraconjugale ca și bărbații, așa că vrem să află ce le determină să se abată. Bărbații încă dețin conducerea când vine vorba de înșelat, însă femeile nu sunt departe de ei în statistici.

Procentul de soții care înșală a crescut cu 40% din 1990 până în 2010, potrivit unui sondaj care a avut loc în America, în iulie 2013. Aproximativ 15% dintre femeile căsătorite și-au înșelat cel puțin o dată partenerul, în timp ce în cazul bărbaților procentul este de 21%. Experții nu sunt surpinși deloc de aceste staistici, ci sunt de părere că femeile din ziua de astăzi conștientizează nevoile sexuale pe care le au, chiar dacă acestea se manifestă în afara mariajului. Iată care sunt principalele motive pentru care femeile înșală!

Tot mai multe femei devin independente din punct de vedere financiar, lucru care le permite să uite de consecințele financiare care vin odată cu un divorț. Siguranța financiară le oferă încredere și putere și nu mai este, ca în trecut, o problemă esențială. Mai degrabă ele caută satisfacție pe plan personal și sexual, iar dacă nu găsesc asta la soții lor, vor încerca să găsească în altă parte fără a se gândi prea mult, arată gândul.md.

Tehnologia facilitează relațiile extraconjugale. Bărbații disponibili sunt acum în număr foar mare și foarte ușor de găsit. Spre exemplu, dacă întâlnești un vechi coleg de liceu, îl poți căuta imediat pe facebook și de aici pornesc conversații, emailuri și totul se tranformă într-o aventură emoțională. Înainte de apariția internetului era mult mai greu pentru o femeie să ascundă o relație extraconjugală. Acum însă, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Tehnologia facilitează de asemenea dezvoltarea relațiilor emoționale care nu implică contact fizic, însă intră în aceeași categorie. Aceste relații implică o chimie sexuală și intimitate emoțională și sunt păstrate ca un secret. Să înșeli înseamnă să dezvolți o relație de natură romantică sau sexuală cu o persoană din afara căsniciei. Chiar dacă acest lucru implică contact fizic sau nu, tot înșelat este. Două din trei femei au înșelat online în timp ce erau într-o relație serioasă.

Mai multe articole despre:
femei înşelat motive