MENIU

De ce este Turcia una dintre cele mai populare destinații pentru transplantul de păr? (P)

Turcia este una dintre cele mai populare destinații pentru turism medical. Specialiștii locali sunt nu numai bine pregătiți, ci și acreditați internațional și vorbesc fluent limba engleză – un avantaj important pentru toți pacienții străini. Țara se mândrește cu numărul mare de turiști care o vizitează pentru a beneficia de proceduri cosmetice printre care transplantul de păr, operațiile estetice sau chirurgie oftalmologică.

De ce este Turcia una dintre cele mai populare destinații pentru transplantul de păr? Prețul tratamentelor și calitatea serviciilor sunt principalele motive pentru care turiștii străini, printre care și mulți români, aleg să petreacă în scop medical un sejur de câteva zile la Istanbul. 

Turcia, una dintre cele mai căutate destinații pentru turism medical 

Prețurile mult mai scăzute decât în alte țări, atât din Europa cât și din Orientul Mijlociu sau SUA, sunt principalul motiv pentru care turcii sunt cunoscuți în acest domeniu. Mai mult decât atât, clinicile care oferă aceste tipuri de tratamente sunt moderne și dotate cu echipamente medicale de calitate. 

Transplantul de păr este o procedură cosmetică populară și în rândul vedetelor autohtone. Nu este un secret că Mihai Trăistariu a fost foarte mulțumit de procedurile efectuate în Turcia. 

Însă transplantul de păr de tip FUE nu este rezervat numai vedetelor. Costurile pentru un astfel de tratament vor varia în funcție de clinica aleasă și vor depinde în primul rând de tipul de implant ales și de gradul de acoperire necesar pentru pacient. Puteți afla mai multe detalii despre costurile unei astfel de proceduri în Turcia în acest articol: Hair Transplant Costs in Turkey. 

Transplantul de păr în Turcia 

Tehnica FUE (follicular unit extraction – extragerea foliculului individual) este o tehnică de extragere individuală a rădăcinilor de păr. Refacerea este mult mai rapidă și nu există cicatrici pe scalp. 

Transplantul de păr este o procedură cosmetică solicitată atât de bărbați cât și de femei. Deși mai des întâlnită în rândul domnilor, și femeile suferă de căderea părului și pot opta pentru transplant FUE pentru a-și recăpăta podoaba capilară. Transplantul de păr poare fi utilizat cu succes nu numai la nivelul scalpului ci și pentru zona bărbii și pentru sprâncene. 

De la zone deluroase, la plaje și la istoria bogată ce se regăsește în ruinele arheologice și se gustă în bucate, Turcia este o destinație fascinantă și o țară care are multe de oferit vizitatorilor. 

Transplantul de păr este o procedură simplă și nedureroasă care vă poate ajuta să vă recăpătați încrederea în sine. Hair-Transplant-Turkey.org este site-ul de unde puteți afla detalii complete despre tipurile de transplant, costurile aproximative și durata tratamentului.

Mai multe articole despre:
Turcia transplant de păr