MENIU

De ce ar trebui să îți trăiești viața precum pisica ta

De ce ar trebui să îți trăiești viața precum pisica ta

Unora nu le plac pisicile. Alții sunt alergici la pisici. Și există și nenumărate mituri legate de pisici. Cu toate acestea, cum ar fi dacă ai putea să îți trăiești viața precum pisica ta?

1. Orice pisică ce ratează șoarecele pretinde că vâna o frunză moartă

Pe lângă vizitele la cabinetul veterinarului, pisicile probabil că se bucură de fiecare clipă a vieții lor. Nu intră niciodată în panică sau poate doar atunci când sunt zgomote puternice în apropiere. Abordează fiecare zi cu un ritm grațios și relaxat. Viața presupune și relaxare pe lângă concentrare. Din când în când, trebuie să te mai concentrezi și asupra acestui lucru. Când faci o greșeală, te îngrijorezi și te pedepsești într-o măsură exagerată? Oamenii de succes își demonstrează măreția prin modul în care reacționează la eșec, nu la succes.

Prima carte Harry Potter a fost respinsă de 12 edituri. Atunci când Bloomsbury Publishing a acceptat manuscrisul, editorul i-a spus lui Rowling să-și ia un job de zi. În schimb, Rowling a dublat eforturile și a creat una dintre cele mai de succes serii de cărți.

Citeşte continuarea aici.

Mai multe articole despre:
pisică