MENIU

De ce a plecat supărată de la Rahova mireasa lui Radu Mazăre

Roxana Mazare, iritata la plecare

Ziua nunții ar trebui să fie cea mai fericită zi din viața oricărei femei. Nu a fost însă așa și pentru Roxana Mihalache (31 de ani), care s-a căsătorit miercuri, în penitenciarul Rahova, cu Radu Mazăre.

Căsătorie în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazăre și iubita lui Roxana și-au spus ,,da" în fața ofițerilui stării civile. Celor doi le-au fost aproape doar rudele și prietenii foarte aproapiați. La ieșire, proaspăta doamnă Mazăre era nervoasă.

"Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat", a declarat Roxana Mazăre la plecare. Condamnarea fostului edil al Constanței este de 9 ani.

La ora 14.30, viitoarea doamnă Mazăre a venit râzând și părea plină de optimsm, dar după două ore petrecute în închisoare la propria cununie a ieșit neagră de supărare, cu certificatul de căsătorie în mână.

Fostul fotomodel a ieșit val vârtej pe poarta închisorii și l-a spus jurnaliștilor că Radu Mazăre e supărat.

Legea le conferă proaspeților miri ocazia să petreacă 48 de ore împreună, în camera intimă. Cu toate astea, din motive încă neclare, Roxana a plecat fără să petreacă mai mult timp cu noul soț.

Doi ofiţeri de stare civilă de la Primăria Sectorului cinci au oficializat căsătoria.

Nunta nu a fost marcată de o petrecere de genul celor pe care obişnuia Radu Mazăre să le organizeze când era un om liber.

Familiei nu i s-a permis să aducă prăjituri, nu s-a dat dar şi nici nu au fost făcute fotografii pentru că telefoanele mobile au fost reţinute la filtrul de la intrarea în închisoare. Două ore mai târziu, proaspăta doamnă Mazăre a părăsit penitenciarul iritată.

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre