MENIU

De ce a murit Adrian Rădulescu. Marea avere a fermierului, fost consilier prezidențial al lui Băsescu 

Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu şi ex-secretar de stat în Ministerul Agriculturii, care s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, lasă în urmă o avere impresionantă. A fost unul dintre cei mai mari fermieri ai României.

Fermierul Adrian Rădulescu a fost unul din primii arendaşi cu acte în regulă de după Revoluţie, pornind de la 150 de ha lucrate, ca în perioada de glorie să ajungă la 7.000 de hectare. 

În 2019, mai lucra pe partea de cultură mare aproximativ 400 ha în judeţul Giurgiu, luate în totalitate în arendă. În zootehnie, fermierul deţinea 4 ferme de porci moderne, inaugurate în intervalul 2011-2013, dar şi investiţii în viticultură, deţinând în proprietate 70 de hectare de vie tânără, în care a investit 1 milion de euro, dar şi o cramă de 3 milioane de euro cu capacitatea de 1 milion de litri, unde îmbuteliază doar vinuri DOC sub marca proprie: ”Domeniile Dealu Mare Urlaţi”. 

Adrian Rădulescu a decedat, miercuri, 19 ani, cauza morţii ar fi “insuficienţă multiplă de organe”.

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a fost internat, marţi, direct la Terapie Intensivă, în stare gravă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă fără succes.