MENIU

De ce a avut Joe Biden o PATĂ în frunte, la Varșovia. Misterul, dezvăluit de un preot - FOTO

Unul dintre detaliile care a stârnit o amplă discuție publică, după summit-ul B9 de la Varșovia, a fost cea legată de pata întunecată pe care avut-o președintele american Joe Biden, chiar în mijlocul frunții. Cele mai frecvente speculații au fost legate de o lovitură în zona respectivă, dar adevărul este cu totul surpinzător.

De fapt, pata întunecată de pe fruntea liderului american era o banală urmă de cenușă, semnul prin care catolici practicanți marchează Miercurea Cenușii, adică începutul Postului Paștelui.

O liturghie de Miercurea Cenușii a avut loc în hotelul din Varșovia în care a fost cazat Joe Biden și a fost oficiată de un preot polonez, care a și explicat originea petei întunecate.

 

„Astăzi, mă alătur creștinilor din întreaga lume pentru a celebra Miercurea Cenușii. Timpul Postului Mare este un timp pentru reflecție și discernământ și o oportunitate de a ne angaja din nou lui Dumnezeu și unii altora. Să continuăm să păstrăm credința și să privim cu inimile pline de speranță spre Paște”, a scris Biden pe Twitter.

Explicația privind originea petei este cît se poate de plauzibilă, pentru că în fotografiil realizate miercuri seară, Joe Biden nu mai avea nimic pe frunte.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
biden pata in frunte lovitura varsovia rusia ucraina