MENIU

Daniel Tudorache îl vrea pe Cozmin Gușă din nou în partid: ”PSD are nevoie de el”

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a dezvăluit că îi va adresa o invitație lui Cozmin Gușă ca să se întoarcă la ”prima dragoste”.

După Paul Stănescu, șeful social-democraților din Olt, care a declarat că ar vrea să facă echipă cu persoane precum Cozmin Gușă, o altă voce din PSD ar dori ca analistul politic să revină în formațiunea politică.

"Nu pot spune că am avut o discuție cu Cozmin Gușă, eu mi-l doresc, el a fost membru la Sectorul 1 când era secretar general al partidului. Eu mi-l doresc, dacă și el își dorește, să revină la prima dragoste. Prima dragoste a fost PSD-ul. Eu zic că, după alegerile prezidențiale, aș dori să am o discuție cu Cozmin Gușă. PSD are nevoie de el. Cu siguranță, dacă va reveni, și eu îmi doresc să revină, ar reveni tot la Sectorul 1. Au mai fost colegi care au făcut un pas înapoi. Mă refer la Dîncu, Pușcaș, pesediști care au reprezentat un plus pentru PSD. Mă refer la Cluj. Vedeți că, în momentul de față, Clujul, în scorul PSD-ului, stă puțin mai prost. Dar, cu siguranță, dacă ei vor hotărî să revină, PSD Cluj va fi o forță. Și interesul PSD-ului este să crească la Cluj, în zona Transilvaniei. Cu siguranță, cu cei doi, PSD Cluj va crește", a spus Daniel Tudorache, la interviurile DCNews.

La remarca jurnalistului Val Vâlcu, potrivit căruia "se bat lucrurile cap în cap, Rareș Bogdan de la Realitatea merge la liberali, Gușă se întoarce la PSD", Tudorache a replicat: "Asta a fost prima lui dragoste. Întotdeauna ne întoarcem la prima dragoste... La un moment dat, Cozmin Gușă, acum vreun an, un an și ceva, și-a dorit să facă un partid. Era acea discuție cu Partidul Realitatea. Dacă a dorit la acel moment să se întoarcă în viața politică eu o să-i fac o propunere să se întoarcă la organizația Sector 1, acolo de unde a plecat.”

Mai multe articole despre:
null