MENIU

Daniel Ghiță, din nou fără mască în Parlament. Președintele de ședință l-a invitat pe deputatul PSD să părăsească sala VIDEO

Daniel Ghiță

Daniel Ghiță - deputat PSD a stat, din nou, fără mască în Parlamentul României. Președintele de ședință, parlamentarul USR Cristina Prună, i-a atras atenția să poarte corespunzător masca de protecție sau să părăsească sala.

„Rog colegii parlamentarii să se conformeze regulii privind portul măștii de protecție. Dacă nu, să părăsească sala până își revizuiesc comportamentul. Sunt doi colegi în spate.

Domnule coleg, dacă puteți să vă puneți masca și să o purtați în mod corect. Domnule deputat Ghiță, cu dumneavoastră vorbesc”, a spus Cristina Prună în ședința de plen.

Aceasta a rugat un chestor să-l atenționeze pe Daniel Ghiță. Rugămintea președintelui de ședință a venit după intervenția unui parlamentar: „Venim în fața dumneavoastră cu o rugăminte, de a apela la colegii noștri chestori pentru a-i avertiza pe colegii noștri care sunt aici, în sală, și nu poartă mască, iar în condițiile în care aceștia nu se conformează să fie sesizate organele instituționale care pot decide și pot aplica contravenții în acest sens. Rugămintea este de a înainta această propunere către Biroul permanent al Camerei Deputaților și poate să o luăm în considerare ca o altă cutumă care funcționează aici șă să o respectăm de aici înainte”.

Mai multe articole despre:
daniel ghita masca