MENIU

Daniel Constantin: ”O să-mi dau demisia din toate funcțiile!”

<p>Daniel Constantin </p>

Daniel Constantin, vicepreședintele PRO România, a declarat, în direct la Realitatea Plus, că își va da demisia din toate funcțiile din partid, după scandalul declanșat de decizia de a vota Guvernul Orban.

”Am demnitatea să îmi asum decizia”, a spus Daniel Constantin.

”Sunt într-o situație de a discuta lucruri neplăcute. Vă spun situația actuală. Nu o să mă vedeți niciodată să vin să spun ceva rău de Victor Ponta. Este ceva nestatutar ce s-a întâmplat. Am avut o convorbire telefonică înainte de votul de învestitură și i-am comunicat că asta e decizia noastră. Nu avem în statut excluderea.

O să-mi prezint demisia din toate funcțiile la prima ședință de partid. Sunt un om de onoare și asta voi face.

Nu funcțiile mă caracterizează. Nu asta e ceea ce m-a animat ieri, la vot. Am aflat că avem opinii contrare cu cele pe care le avea Victor", a declarat Daniel Constantin, la emisiunea Legile Puterii, moderată de Denise Rifai.

El a spus că nu avea de gând să se ducă la alt partid, dar îi respectă decizia lui Victor Ponta, de a-i îndepărta pe cei care au votat contrar voinței președintelui Pro Româniaa, și merge mai departe.

Daniel Constantin a anunțat că va demisiona după ce Pro România a hotărât să îi sancționeze pe parlamentarii partidului care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Aceștia vor fi revocați din funcțiile de coordonatori județeni și li se va retrage sprijinul politic pentru toate funcțiile deținute.

Printre ei, Damian Florea, Emilia Meiroșu, Georgian Pop, Mircea Banias și Liviu Balint.

Mai multe articole despre:
null