MENIU

Dăncilă: "Nu i-am promis lui Tăriceanu că va fi candidatul nostru la prezidenţiale"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu i-a promis liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că va fi candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale şi că social-democraţii nu puteau susţine un candidat din afara partidului.

"După citirea moţiunii vom avea argumente pentru orice punct care a fost subliniat în această moţiune. După părerea noastră e o moţiune slabă, fără cifre. Nu aş vrea să par aroganţa şi să spună cineva că nu iau în calcul scenariul ca moţiunea să treacă. Dacă moţiunea va trece cu siguranţă noi vom lupta din opoziţie, vom fi atenţi la ceea ce va urmă, la măsurile guvernamentale care vor fi luate, pentru că pe noi dincolo de persoane ne interesează ceea ce se întâmplă cu românii. Tocmai de aceea avem pactul pentru bunăstarea românilor”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit mediafax.ro.

”Nu i-am promis lui Călin Popescu Tăriceanu că va fi candidatul PSD-ALDE. Am avut o discuţie cu dl. Tăriceanu referitoare la candidatura la prezidenţiale din partea PSD. Am fost foarte sinceră cu dl. Tăriceanu şi i-am spus că decizia va fi în cadrul partidului, vom vedea care e situaţia, dar de fiecare dată acest partid a mers cu candidatul propriu. După europarlamentare, în care noi am avut un scor mic, a fost foarte greu să iei o decizie să mergi cu candidat din afara partidului. Partidul trebuie să se ridice, să ajungă la scordul pe care l-a avut. Nu cred că organizaţiile din teritoriu s-ar fi implicat şi s-ar fi organizat foarte bine dacă aveam candidat din afara partidului”, a adăugat Dăncilă.

Citeşte totul pe mediafax.ro!

Mai multe articole despre:
null