MENIU

Dăncilă, mesaj ferm pentru Iohannis: "Analizați responsabilitatea STS în ședința CSAT"

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat ministrului afacerilor interne, Nicolae Moga, să coordoneze, direct, ancheta în cazul crimei din Caracal. Totodată, prim ministrul României i-a cerut și președintelui Klaus Iohannis "o analiză riguroasă a responsabilităților STS în acest caz, în cadrul ședinței CSAT de marți, 30 iulie", conform unui comunicat de presă remis realitatea.net.

Redăm mai jos comunicatul remis realitatea.net:

"Premierul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului afacerilor interne, Nicolae Moga, să coordoneze, direct, ancheta în cazul cutremurător din Olt

La solicitarea premierului Viorica Dăncilă, ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, va coordona direct, la fața locului, ancheta care să clarifice de urgență modul în care autoritățile au intervenit în cazul cutremurător din județul Olt.

De asemenea, prim-ministrul României a cerut ministrului afacerilor interne să aloce toate resursele necesare din partea Poliției Române pentru urgentarea anchetei.

"Este o dramă cumplită. Fac un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Sunt alături de rudele aflate în suferință", a afirmat premierul.

De asemenea, Viorica Dăncilă a solicitat președintelui o analiză riguroasă a responsabilităților STS în acest caz, în cadrul ședinței CSAT de marți, 30 iulie".

Premierul Viorica Dăncilă s-a referit la cazul Alexandrei Măceşanu, fata în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, care a dispărut pe 24 iulie. 

Totodată, o altă fată din judeţul Olt, din comuna Dioşti, Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 19 ani, a dispărut pe 14 aprilie.

Un bărbat este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române, potrivit news.ro.

Anchetatorii nu exclud ca printre rămăşiţele găsite într-un butoi să se afle şi cele ale fetei dispărute în aprilie.

CITEȘTE FILMUL TRAGEDIILOR AICI!

 

.

 

 

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis sedinta csat Viorica Dăncilă