MENIU

Dăncilă, gata de război: „Iohannis, Tăriceanu, Ponta, bărbați tari doar la votul trădătorilor!”

<p>&nbsp;</p> <p>Inquam Photos / Octav Ganea</p>
<p>Viorica Dăncilă, lansare candidatură la alegerile prezidențiale</p> <p>Inquam Photos / Octav Ganea</p>
<p>Viorica Dăncilă, lansare candidatură la alegerile prezidențiale</p> <p>Inquam Photos / Octav Ganea</p>

Viorica Dăncilă se plânge de forțe oculte care vor să distrugă partidul pe care îl conduce. În discursul de la lansarea candidaturii pentru Președinție, șefa PSD își încurajează colegii și aruncă săgeți spre toată lumea. „Să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui, a aruncat România în haos”, a spus Dăncilă despre Iohannis, contracandidatul său în cursa pentru Cotroceni.

Viorica Dancila i-a atacat dur sambata, la Romexpo, unde și-a lansat candidatura la prezidentiale, pe Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu și Victor Ponta.

Despre Iohannis spune că este cel mai toxic președinte și că acesta i-a sacrificat pe români doar pentur a mai obține un mandat la Cotroceni.

Voi lupta în acestă campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut vreodată. Un președinte care și-a bătut joc de Constituție, a aruncat România în haos, nu a făcut nimic bun pentru români. A sacrificat românii din ambiția unui nou mandat. Avem datoria să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui. (...) Nimeni nu va reuși să ne distrugă, oricâți Iohannis, Ponta sau Tăriceanu vor mai fi!”, a spus Dăncilă.

Dăncilă a spus că intră în campania electorală cu dorința de a învinge.

Să le arătăm forța Partidului Social Democrat. PSD va învinge! Eu nu renunț, eu nu mă dau bătută în fața acelor care vor să ne doboare. O să lupt cu toată forța împotriva lor - acești bărbați ascunși la Cotroceni sau în Casa Poporului in spatele unor parlamentari lipsiti de constiinta sunt tari doar la votul dat de tradatorii vechi si noi.

Dar noi vom fi tari la votul adevarat, dat de romani. acolo ne luptam noi!

Vom vedea mult mai clar cine merita sa guverneze si cine trebuie sa plece acasa”.

„Să nu vă îndoieți de puterea pe care o avem. E nevoie să stăm uniți și să luptăm umăr la umăr. Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război”, le-a transmis Dăncilă pesediștilor.

Săgeți au fost și spre Opoziția, în special spre liberali, care au dărâmat Guvernul în urmă cu două zile. Dăncilă vede în Opoziție adevărate forțe ale răului care vor să distrugă PSD, șefa PSD spune că adevărata miză a Opoziției ar fi raderea PSD ca partid, și nu preluarea guvernării.

În război cu toți care se opun PSD-ului, Dăncilă a lansat un adevărat strigăt de luptă.

„De fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt ne-am întors mai puternici, mai organizați. Aceste forțe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD, vor dispariția noastră ca partid. E singura lor miză.

Credeți că își doresc să guverneze, i-ați văzut interesați să preia guvernarea?!

Pentru ei nu căderea Guvernului a fost miza, ci dispariția PSD, iar acestă moțiune a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat și meschin.

Vedem deja că au început cu greaua moștenire. Au trecut două  zile și deja încep să-și pregătească terenul pentru eșec, pentru că vor eșua, așa cum au eșuat și la Cotroceni.

Această alianță de moment se va destrăma curând. Nu îi unește nicio viziune, îi unește ura. Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia și dorința de a vedea partidul nostru la pământ!

Dar nu vor reuși, ne-au deschis calea spre o luptă fără bariere împotriva lor, a impostorilor, a mitomanilor. Nu vom înceta să luptăm contra lor, a celor care vor să aducă ură și răzbunare”, și-a încheiat Dăncilă declarația de război împotriva tuturor celor care se opun PSD.

Viorica Dăncilă este sigură că ”binele învinge răul” și că binele este reprezentat de PSD:

”Sunt convinsă că binele învinge răul, sunt convinsă că binele este de partea noastră, sunt convinsă că împreună cu colegele și colegii mei din toată țara, cu toată energia voastră, cu tot sufletul pe care îl veți depune, pentru că acolo unde nu există suflet nu există pentru această țară niciun viitor, sunt convinsă că în sufletul nostru bate o inimă de român și vom lupta pentru România, vom lupta pentru români și vom câștiga alegerile prezidențiale! Victorie! Dumnezeu să ne ajute!”, și-a încheiat premierul discursul din ziua lansării candidaturii la prezidențiale, în debutul campaniei electorale oficiale.