MENIU

Dăncilă a găsit vinovatul! Din cauza lui Băsescu nu avem autostrăzi

Lider PSD, aplaudat după un ATAC dur la conducerea partidului: "Mai terminati cu Legile Justitiei!"

Viorica Dăncilă a găsit vinovatul pentru ritmul lent în care se construiesc autostrăzi! Traian Băsescu ar fi indus această atitudinea când a afirmat, cu aproape 20 de ani în urmă, că România nu are nevoie de autostrăzi.    

"Oamneii au dreptate să fie supăraţi pentru cum cum s-a lucrat. Adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernările PSD s-au facut peste 500 de kilometri de autostradă. În alte guvernări au fost 0. Să  nu uităm că ministrul Transporturilor din 1999, devenit apoi preşedinte, ne ne explica că România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumuri naţionale",  a afirmat premierul Viorica Dăncilă, luni, la Forumul Industriei Auto Europene 2019.

"Ne luptăm cu aceste mentalitate greşită şi o serie de piedici. (...) Este o problemă esentială pentru dezvoltarea viitoare a Românie, însă nu putem rezolva decât punând umărul, nu făcând circ", a mai afirmat Dăncilă.

Când era ministru al Transporturilor, Traian Băsescu a lansat ideea că nu e nevoie de autostrăzi şi a demarat uin program de modernizare a drumurilor naţioanle sub celebrul slogan "Aici sunt banii dumnevostră".

După mulţi ani, fostul preşedinte a încercat să-şi nunanţeze poziţia şi a afirmat că atunci când a spus că nu avem nevoie de autostrazi situaţia economică a României era cu totul alta şi "nici să vrem nu aveam din ce să facem autostrăzi", potrivti ziare.com.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu autostrăzi Viorica Dăncilă