MENIU

Dana Nălbaru, replică extraordinară, după ce a fost criticată că "arată ca o servitoare"

După ce a fost fotografiată nemachiată, pe când era în mall, Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, a fost criticată pe o reţea de socializare că arată „ca o servitoare”.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat…să arăţi ca şi când ai fi o servitoare… Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite…deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijeşte-te că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri”, a fost mesajul primit de la o internaută.

„Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. (...) Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte”, a ţinut să-i răspundă internautei artista, pe blogul personal, conform mytex.ro. 

Mai multe articole despre:
critică replică Dana Nălbaru servitoare