MENIU

Dan Puric, discurs halucinant în biserică - Ce spune despre războiul din Ucraina și festivalul Untold

Dan Puric Foto: Inquam Photos

Dan Puric a provocat un nou scandal uriaș. Actorul a ținut o conferință în Biserica Acoperământul Maicii Domnului din cartierul bucureștean Titan. În cuvântarea sa, Puric a elogiat legionari și a criticat Uniunea Europeană. Potrivit Realitatea PLUS, care citează jurnaliștii de la Libertatea, care au filamt cu o cameră ascunsă, Dan Puric a criticat și românii care îi ajută pe refugiații ucraineni, acuzându-i că și-au uitat istoria. 

„Societatea asta, globalistă, neglobalistă, cooperativa asta agricolă mondială oribilă. Are exact aceeași structură ca lumea pe care a găsit-o Hristos, numai că ăia credeau în zei. Nu în bani, tot aveau o înălțime. (...)

Este întâlnirea ratată dintre civilizația de astăzi și creștinism, ce era Pilat din Pont? Un comisar european, ce vreți dumneavoastră, un trimis al Imperiului, săracul! (...)

Dumneavoastră vă imaginați că avem martiri care sunt incriminați ca criminali de război? (...)

Hai sa ne transportăm la 1714 să vedem că acolo în lojă era toată comunitatea europeană care nu a ridicat un deget. Brâncoveanu a murit singur!”, este de părere artistul Dan Puric. 

„Uitați-vă la festivalurile astea de muzică Untold, uitați-vă la gradul de toxicitate care există în sunet. N-ați văzut că se fac eforturi fantastice? Să nu crezi în istoria ta, în modelele tale și mai ales să nu crezi în Dumnezeu”, a concluzionat Dan Puric, la conferința pe care a ținut-o în Biserica Acoperământul Maicii Domnului din cartierul bucureștean Titan, potrivit Realitatea PLUS, care citează libertatea.ro.