MENIU

Dan Petrescu, primul interviu după ce a luat titlul în România: "A fost cel mai greu campionat de când sunt eu la CFR"

Dan Petrescu

Dan Petrescu a acordat primul său interviu după ce a câștigat campionatul cu CFR, din nou. El susține că a fost cel mai dificil campionat de până acum deoarece FCSB și Craiova au fost în formă foarte bună.

"Cel mai greu de când sunt eu la CFR, poate și fiindcă e ultimul. Și în altele am suferit, dar parcă nu ca acum, din mai multe motive. Nu am fost de la începutul campionatului, presiunea era maximă, atacuri din toate părțile. Rezultatele însă au fost peste ce m-am așteptat. Anul ăsta am avut cele mai multe puncte făcute de CFR, dar jocul nu a fost cum îmi doream eu, mai ales pe faza defensivă. Însă și victoriile au fost cele mai multe, 30 în total, adunat cu ce a făcut și antrenorul dinainte în acele prime 6 meciuri. Au fost mulți jucători, trebuia să-i scot din lot, să-i readuc", a declarat Dan Petrescu pentru GSP.

"FCSB și Craiova au fost mai puternice ca niciodată. Iar pentru noi au venit acele înfrângeri la rând, una în minutul 96, una cu un autogol. Au început criticile, că nu jucăm nimic, dar nu m-au dărâmat. Două eșecuri în acele condiții, nu însemna că echipa nu e vie și nu joacă. Eu m-am speriat tot timpul, că așa sunt antrenorii. Dacă nu te sperii, nu te îngrijorezi, înseamnă că nu ești un antrenor bun. Nu poți să dormi liniștit. Vă spun eu că nici Klopp, nici Guardiola nu sunt liniștiți, și ei sunt speriați. Ei vor zice că nu e adevărat, dar așa sunt toți antrenorii. Fotbalul e imprevizibil, nu e matematică", a mai spus Petrescu.

Mai multe articole despre:
dan petrescu cfr fotbal