MENIU

Dan Barna vorbește despre relația cu Florin Cîțu: "Discutăm și în cadrul relației premier-vicepremier, și în cadrul relației din coaliție"

Dan Barna și Florin Cîțu

Dan Barna a vorbit despre relația pe care o are cu Florin Cîțu.

“E o relaţie funcţională de colegialitate, normală şi firească, discutăm şi în cadrul relaţiei premier-vicepremier, şi în cadrul relaţiei din coaliţie la nivel politic, încercăm să aliniem cât de mult se poate din agendele politice din programul de guvernare în primul rând. E o relaţie bună şi funcţională”, a explicat Barna.

Întrebat dacă premierul Florin Cîţu i s-a plâns de vreunul din miniştrii USR-PLUS, Barna a răspuns: Nu avem întâlniri de… Discutăm pe subiecte punctuale, cu unele suntem de acord, cu altele nu suntem de acord, găsim un consens ca să putem să merge mai departe deci nu avem întâlnire din aceasta de psihoterapie, în care ne plângem de colegii noştri”.

Barna a fost întrebat dacă este vreun ministru USR-PLUS în situaţia de a fi remaniat.

“Nu există acest subiect în momentul de faţă pentru că nu a existat o discuţie despre remaniere nici în coaliţie, nici în Guvern, miza şi obiectivul în momentul de faţă fiind de a reuşi să guvernăm cât mai aproape de programul de guvernare şi de a reuşi să răspundem la cerinţele foarte foarte actuale legate de evoluţia economică, de situaţia pandemiei”,a transmis Barna.

Mai multe articole despre:
florin citu dan barna coalitie pnl usr