MENIU

Dan Barna o acuză pe Viorica Dăncilă că e în spatele problemelor sale penale

<p>Dan Barna</p>

Liderul USR, Dan Barna, a sugerat, marți seara, la Digi 24, că ancheta Rise Projesct cu privire la contractele sale de consultanță a fost generată de contracandidata sa de la PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. El a spus că ancheta a fost ”un succes de coordonare mediatică”.

”La cum arată lucrurile, cei de la Rise, chiar în interviu, ne-au spus că au primit din Ministerul Fondurilor (Europene - n.r.) dosarul complet al rambursării mele, că a fost o persoană de bună credință care le-a transmis tot dosarul, dincolo de răspunsul oficial al ministerului.

A plecat dintr-o instituție controlată de dna Dăncilă, a ajuns într-o anchetă jurnalistică, perfect legitimă, evident, s-a întors la o altă instituție controlată de dna Dăncilă... Putem trage concluzia că ar veni dinspre contracandidatul direct pentru turul doi, PSD”, a declarat Dan Barna.

El a mai spus că nu are dovezi, ci că este o opinie personală.

”Nu am date. Este o părere personală, cum la fel de bine orice legată de cine e în spatele acestui succes de coordonare mediatică”, a declarat Dan Barna.

Mai multe articole despre:
null