MENIU

Dacian Cioloș trece la amenințări: O să muriți cu noi de gât, cei care vă opuneți reformelor

Dacian Ciolos si Dan Barna (Inquam/George Călin)

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş spune că, după congresele în urma cărora atât formațiunea sa, cât și partenerii de la PNL își vor alege conducerile, guvernarea trebuie analizată serios și nu mai vede niciun motiv ca reformele promise să nu fie accelerate. “O să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme, pentru că e momentul ca România să fie reformată”, a fost mesajul său, potrivit News.ro.

 

„Nu s-a schimbat suficient, suntem într-o coaliție de 3 partide. După ce trec aceste alegeri interne și congrese e clar că nu mai avem niciun motiv să mai stăm, însă USR PLUS nu o să se mulțumească cu firimituri, cu mărunțișuri în această coaliție. Sunt câteva obiective pe care trebuie să le livrăm și cu gândul acesta am intrat și rămânem în coaliție”, a afirmat Cioloș, potrivit Mediafax.

Acesta a mai afirmat că după ce trec alegerile în USR PLUS formațiunea va avea validată o conducere care va veni cu un mandat și „o legitimitate nouă” din partea membrilor și nu va mai putea să accepte „lălăiala și să tot întindem până la sfântu\" așteaptă ca să mai prindă câte un vot în partidul lui un lider sau altul”.

Cioloș a precizat că, pe viitor, nu mai trebuie mers doar pe un plan de intenții, ci pe un calendar convenit împreună cu colegii de coaliție, "pentru că nu cu ultimatumuri se rezolvă problemele, ci cu soluții”.

Mai multe articole despre:
Dacian Ciolos Dan Barna USR Plus PNL Florin Cîțu