MENIU

Dacian Cioloș, reacție după intrarea Realității TV în faliment. "Sper să continuați să emiteți"

Dacian Cioloș, la Legile Puterii

Dacian Cioloș, unul din cei doi lideri ai alianței USR-PLUS, a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea "Legile puterii" de luni seara și se afla în studiou tocmai când Cozmin Gușă a dat vestea-șoc a intrării în faliment a Realității Media. "Noaptea ca hoții, domnule Cioloș, la ora 21.00 au comunicat această decizie, că au revenit pe planul de reorganizare acceptat de statul român și Realitatea Media este în faliment", a spus Denise Rifai la începutul emisiunii. Care a fost reacția lui Cioloș vezi mai jos.

"Văd că nu au așteptat să treacă ziua de 1 aprilie. Sper să fie doar o păcăleală de 1 aprilie. Românii au nevoie de media diverse, mai ales de media și televiziuni oneste, transparente și obiective, așa cum știu că faceți și dvs. Sper să găseasca echipa dvs o soluție ca să continuați să emiteți. Am luat partea pozitivă din ce a zis domnul Comzin Gușă, că înteleg că se va găsi o soluție să puteți să continuați să vă îndepliniți misiunea pe care ați asumat-o. Eu îmi doresc acest lucru", a declarat la cald Dacian Cioloș.

Liderul PLUS a recunoscut că Realitatea TV a fost întotdeauna o "ușă deschisă" pentru mesajele formațiunii pe care o conduce.

"E important și sper să se găsească o soluție sa va faceti treaba. Aici am avut întotdeauna o ușă deschisă și am putut spune ce aveam de spus și dvs aveți susținerea telespectatorilor", a mai spus Cioloș.

Potrivit lui Cioloș, în ultimii doi ani, Dragnea a luat ostatice instituțiile statului, inclusiv justiția ca să își scape pielea. "E ca și infractorii care dau spargere la bancă și, ca să scape, să fugă pe geam, iau ca ostatic tot ce prind în față", acuză Cioloș.

"Există urgența pentru Dragnea să scape de justiție. Asta e urgența pe care o vedem de doi ani încoace și ăsta e singurul lucru care explică că o coaliție la guvernare, care are majoritate în Parlament nu legiferează prin decizia Parlamentului, ci prin decizii la guvern. E lumea întoarsă pe dos. Când ai majoritate în Parlament, când spui ca Dragnea că vei milita pentru recâștigarea demnității parlamentare și că legile trebuie făcute în Parlament și nu în Guvern... Ei dau OUG-uri pe bandă rulantă pentru că e mult mai comfortabil, să pui cuțitul la gâtul miniștrilor și să le ceri să te scape. Le pasă că vor face pușcărie. Asta e problema lui Dragnea, că a luat ostatice instituțiile statului, guvernul, justiția ca să scape dansul. E ca și infractorii care dau spargere la bancă și ca să scape, să fugă pe geam, iau ostatic ce prind în față. Asta face domnul Dragnea de 2 ani de zile. Își subordonează și folosește în interes propriu instituțiile statului", a mai spus Dacian Cioloș.

Curtea de Apel București a declarat, luni seara, falimentul societății Realitatea Media. Informația a fost furnizată de consultantul politic Cozmin Gușă în timpul emisiunii "Legile puterii".

ANAF-ul lui Dragnea bagă Realitatea TV în faliment. Cozmin Gușă: "Mergem mai departe"

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Dacian Cioloş Realitatea Media