MENIU

Dacia Sandero. Imagini - spion spectaculoase cu noua Dacia Sandero

<p>Dacia Sandero 2019</p>
<p>Dacia Sandero 2019</p>

Dacia Sandero. Noul model de autoturism Dacia Sandero 2019 va fi prezentat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia Sandero. Pagina de Facebook L'Observateur Automobiles - Officiel a postat două fotografii cu ceea ce ar putea fi noul Dacia Sandero.

Ținând cont de proporţiile maşinii şi de mânerele uşilor din spate, specifice acestui model, ar putea fi vorba despre noua Dacia Sandero, susține promotor.ro

Deja se știe că modelul nu va avea un design absolut nou, iar platforma pe care va fi construită este CMF a Alianţei Renault Nissan.

VEZI AICI CUM ARATĂ NOUA DACIA SANDERO!

Citește și: Dacia lansează un nou model în 2019

Nu se cunosc detalii despre noile motorizări ale noii Dacia Sandero, însă cel mai probabil vor rămâne în gamă şi unitatea de 1.0 litru TCe, precum şi dieselul de 1.5 litri.

De asemenea, noua Dacia Sandero va beneficia de motorul de noua generaţie 1.3 TCe, lansat în ianuarie pe Duster.

Nu în ultimul rând, vom avea o Dacia Sandero mai mare, care va ajunge aproape de VW Golf, la circa 4,30 metri, cu un portbagaj mai spațios și un confort superior la interior, potrivit profit.ro.

Citește mai multe pe promotor.ro și pe profit.ro!

Citește și: Fabulos! Revoluţie la Dacia! Cum va arăta noul Logan 2020!

Dacia a produs peste 32.000 de masini in ianuarie

In ianuarie, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 32.807 vehicule. aceasta inseamna o crestere de 14.3 % comparativ cu ianuarie 2018.

Angajatii Dacia au asamblat 25.442 de unitati Duster, 3.159 de exemplare Dacia Logan si alte 2.648 de exemplare Dacia Sandero.

La toate acestea se mai adauga 1.558 de unitati Dacia Logan MCV, dar și 2.688 de caroserii vopsite cu destinatia Algeria.