MENIU

Dacia Kwid ar putea ajunge și în România. Cum arată maşina cu preţ imbatabil

Dacia Kwid
<p>Renault Kwid</p>
<p>Renault Kwid</p>
<p>Renault Kwid</p>
<p>Renault Kwid</p>
<p>Renault Kwid</p>
<p>Renault Kwid</p>

Descoperirea unor modele Kwid cu emblemă Renault pe străzile din Paris a readus în atenția presei franceze micul model pe care grupul din Hexagon îl produce în India. Preţul maşinii se situează în jurul a 5.000 euro pe piaţa asiatică.

Primele modele Kwid care circulă pe șoselele europene au fost surprinse mai întâi de jurnaliștii de la BFMTV în traficul parizian. La câteva zile distanță, și cei de la AutoPlus și l'Argus au avut aceeași surpriză.

Conștienți că șeful suprem al Alianței Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a susținut vehement că modelul nu este destinat pieței europene, dar și că, în urmă cu doar câteva zile a fost confirmată comercializarea lui Renault Kwid în Brazilia, jurnaliștii au început să pună întrebări.

Mult mai importantă decât speculația privind motivul existenței unor modele Renault Kwid cu specificații indiene la Paris este însă informația conform căreia, din 2018, Kwid va purta inclusiv emblema Dacia.

Asta ar însemna că vehiculul va fi vândut în Europa. Modelul Kwid a avut rezultate teribile la testele de siguranță indiene (mult mai permisive decât cele europene sau americane), scrie Playtech.ro. Detaliile despre modelul Renault Kwid care ajunge pe piața braziliană la finalul acestui an nu fac decât să confirme că Dacia Kwid va ajunge și în Europa.

Mai multe articole despre:
Dacia KWID