MENIU

Dacia Duster, modelul unicat pe care l-a cumpărat Traian Băsescu. + Dacia Duster Charisma

Dacia Duster, un model unicat, a ajuns în posesia fostului preşedinte Traian Băsescu, în urmă cu mai mulţi ani. Cu ce era deosebit? Acel Duster era singura variantă a acestei maşini vopsită roşu din fabrică. Galeria Foto. 

Dacia Duster de culoare roşie nu s-a mai văzut ieşind de atunci pe porţile uzinei de la Mioveni. Totuşi, începând cu 2019, Dacia vine cu o veste bună: o nouă ofertă pentru Dacia Duster include o echipare denumită Charisma și pe lista de opțiuni apare culoarea Fusion Red! Această nuanță este folosită și pentru interior, scrie autoexpert.ro.

Vestea proastă: Dacia Duster Charisma este disponibilă doar în câteva țări europene. Prețul în Austria spre exemplu începe de la 19.390 de euro ( versiunea Prestige are un preț de la 18.950 euro).

Cum arată modelul Dacia Duster Charisma, în Galeria Foto. 

Citiţi şi:

Dacia. Cum arată noul Logan Stepway 2019. Lansat de Renault

Dacia Duster este primul model al producătorului de la Mioveni care beneficiază de strategia Grupului Renault privind reducerea emisiilor de noxe pentru a respecta noile norme care vor intra în vigoare la 1 septembrie, mai scrie sursa amintită.

Mai multe in formaţii despre Dacia pe www.dacia.ro

Mai multe articole despre:
Dacia Duster Charisma