MENIU

Dacă telefonul sau tableta nu mai pornește, trebuie să citești asta

Indiferent daca ai un smartphone sau o tableta cu Android, un iPhone sau un iPad, in functie de experimentele la care le supui, la un moment dat s-ar putea sa nu mai porneasca. 

 Lasand motivele la o parte, de cele mai multe ori poti ajunge cu tableta sau telefonul la un service pentru o problema care s-ar putea rezolva in 10 minute acasa.

Tentatia este mare sa instalezi aplicatii din surse necunoscute, sa-ti incerci norocul cu niste programe care ar trebui sa-ti faca gadgetul mai rapid sau sa-ti activezi niste functii de accesibilitate pe care pur si simplu nu mai poti sa le dezactivezi. Daca tot exista un risc ca lucrurile sa mearga prost, ar fi pacat sa nu inveti cativa pasi simpli pentru a-ti readuce smartphone-ul sau tableta la starea initiala.

Trecand peste meritele backup-urilor regulate care ar trebui sa previna pierderea contactelor din agenda, a unor poze unice sau a notitelor, de multe ori, cel mai important lucru este sa-ti mai poti folosi telefonul. In momentul in care telefonul sau tableta sta la ecranul de pornire sau intra intr-o bucla de restartare, te ingrijorezi. Pe de o parte iti faci griji pentru pierderea datelor, pe de alta te gandesti cum iti poti aduce gadgetul, din punct de vedere al sistemului de operare, la starea de proaspat scos din cutie. Desi situatia este de speriat, solutiile sunt simple si eficiente.

Vezi ce trebuie să faci când telefonul sau tableta nu mai funcționează

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
smartphone tableta. telefon