MENIU

Dacă rămâne blocat în trafic, acest student român ar putea fi ARESTAT. Motivul?

Un tânăr student de la Universitatea Tehnică, inculpat într-un dosar de trafic de droguri, poate merge la şcoală doar cu permisiunea judecătorilor. Acesta trebuie să-şi calculeze fiecare minut pentru că are permisiune doar pentru anumite intervale orare. 

Situaţie inedită pentru un tânăr student de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. Daniel Stavarachi este arestat la domiciliu într-un dosar în care este cercetat pentru trafic de droguri şi a fost nevoit să ceară permisiunea judecătorilor pentru a ieşi din casă, scrie ziaruldeiasi.ro.

După un calcul riguros, ma­gistraţii de la Tribunal au stabilit zilele şi intervalele orare în care Stavarachi poate ieşi din casă, luând în calcul orarul de la facultate.

Stavarachi va trebui să respecte minut cu minut programul stabilit de instanţă, altminteri, conform legislaţiei penale, arestul la domiciliu îi poate fi înlocuit cu arestul preventiv. Studentul va trebui să ia în calcul eventualele ambuteiaje din oraş întrucât el se va deplasa la ore de la domiciliul său din Rediu.