MENIU

Cursă haotică pe străzile Capitalei. Șoferul drogat care a fugit de poliție a fost PRINS. Unde se ascundea - Scene halucinante în trafic- VIDEO

Cursă haotică pe străzile Capitalei: Un șofer, la un pas de tragedie, a fugit de polițiști - Scene halucinante

Cursă infernală pe străzile Capitalei, miercuri seară. Un tânăr a fost la un pas să spulbere o mulțime de bucureșteni. După ce a fost atenționat și blocat de jandarmi și polițiști, tânărul care conducea haotic  a reușit să scape de oamenii legii. Potrivit unor surse, bărbatul a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri, în urmă cu doi ani.

UPDATE 3 - Șoferul teribilist care a ignorat polițiștii și a pus viețile în pericol a zeci de pietoni a fost scos în cătușe de la INML după ce i-au prelevat probe biologice.

UPDATE 2 - Șoferul le-a spus anchetatorilor că a văzut „negru” în fața ochilor.

UPDATE 1: Bărbatul a fost depistat de către polițiștii Secției 19. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor. El va face întâi analize, apoi va fi dus la audieri. Acesta se ascundea în casa bunicii sale, din sectorul 5 al Capitalei.

Scene halucinante au avut loc miercuri seară pe străzile Capitalei, în Sectorul 4. Un tânăr aflat la volanul unui Mercedes circula haotic și a pus în pericol oamenii care se aflau pe stradă. Totul s-a întâmplat în intersecția de la Tineretului, a bulevardelor Gheorghe Șincai, Tineretului și Dimitrie Cantemir.

Agenţii de la Brigada Rutieră i-au făcut semn să oprească, dar acesta nu a tras pe dreapta şi şi-a continuat drumul.

Potrivit martorilor oculari, șoferul ar fi fost băut sau drogat.

Individul din Mercedes ar fi fost identificat. Este vorba despre Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri.

Ulterior a fost blocat în trafic de jandarmi şi poliţişti.

În acel moment, tânărul cu Mercedes a început să facă mai multe manevre pentru a reuşi să fugă.

După ce jandarmii au venit în ajutorul polițiștilor, șoferul a accelerat puternic și a reușit să scape.

În încercarea de a ieși din încercuirea oamenilor legii, a lovit două maşini şi a fost la un pas să spulbere o mulţime de oameni.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Mașina pe care o conducea a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 4, la scurt timp după ce a fugit.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. 

În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto", se arată în comunicatul Poliţiei.