MENIU

Cuplu de turiști elvețieni, morți carbonizați după o depășire periculoasă pe o șosea din Sardinia! Urmau să participe la un raliu de mașini de lux - VIDEO

Accident Sardinia/Foto: Twitter Alejandro Perez

Dramă uriașă pentru un cuplu de turiști elvețieni! Au murit carbonizați, într-un Ferrari închiriat pentru a participa la a un raliu de maşini de lux. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Tragedia a avut loc pe 3 octombrie, în apropiere de San Giovanni Suergiu, o comună situată în sudul insulei italienești, pe un drum pe care depăşirile sunt interzise în anumite locuri.

Cuplul în vârstă de 63 şi, respectiv, 67 de ani a închiriat un Ferrari pentru a participa la un raliu de maşini de lux.

O înregistrare video a accientului violent, difuzată pe reţele de socializare, îi surprinde pe cei doi sexagenari lovind un Lamborghini pe care încercau să-l depăşească. Lamborghini a lovit, la rândul său, o rulotă, care s-a răsturnat pe drum.

Cei doi turiști elvețieni, originari din cantonul Zurich, nu au avut nicio șansă. Aceștia au murit carbonizaţi în automobilul care a luat foc.

Ocupanţii mașinii lovite s-au dovedit a fi nimeni alții decât actriţa de la Bollywood Gayatri Joshi şi soţul său, un magnat şi miliardar imobiliar. Aceștia au scăpat teferi, în vreme ce cuplul din rulotă a fost rănit uşor.

”Aproape ajunsesem la destinaţie, când un fel de explozie a avut loc brusc, iar eu am pierdut controlul rulotei!”, a declarat șoferul rulotei pentru un ziar local.