MENIU

Cunoscutul prezentator TV al show-ului "The Tonight Show", testat pozitiv cu COVID: Era Jimmy Fallon vaccinat?

Jimmy Fallon, testat pozitiv la COVID / Captură foto

Jimmy Fallon a fost recent testat pozitiv cu COVID-19. acesta se adaugă unei liste lungi de vedete testate pozitiv zilele acestea, și aici vorbim despre Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Debra Messing, LL Cool J şi Jessie J.

În vârstă de 47 de ani, gazda popularei emisiuni de televiziune "The Tonight Show", și-a anunțat diagnosticul într-o postare făcută pe Instagram în cursul zilei de luni, explicând că a primit rezultatele pozitive chiar înainte de Crăciun, în ciuda faptului că a fost complet vaccinat, potrivit People.

„În prima zi din vacanţa noastră de sărbători am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt vaccinat inclusiv cu doza 'booster', iar asta m-a făcut suficient de norocos ca să dezvolt doar simptome uşoare", a scris starul american în acel mesaj, însoţit de o fotografie ce îl prezintă în timp ce se afla singur într-o cameră de testare şi purtând o mască sanitară.

„Le mulţumesc medicilor şi infirmierelor care lucrează din greu şi fără încetare pentru ca toată lumea să poată să se vaccineze. Îi mulţumesc postului NBC pentru că a luat foarte în serios protocoalele de testare şi face o treabă foarte bună", a mai spus Jimmy Fallon.