MENIU

Cunoscutul pilot Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că ar fi lovit-o intenţionat cu maşina

Vali Poricișteanu, pilot

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soţie că ar fi călcat-o, intenționat, cu maşina. Incidentul s-a petrecut marţi seara, iar după ce a sunat la 112, poliţiştii argeşeni au deschis dosar penal. În replică, sportivulu susține că ar fi vorba de o înscenare.Citeste mai mult: adev.ro/qvvi4m

"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soţie, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea uşa din spate deschisă", mai precizează IPJ Argeş.  În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", a precizat IPJ Argeş.   

Pe de altă parte, contactat de adevarul.ro, Vali Porcișteanu a declarat că ar fi vorba de o încercare a fostei soții de a-l defăima, pe fondul divorţului.  "Dacă ar fi călcat-o pe picior o maşină de 2.5 tone, nu mai avea picior întreg. În urma radiografiilor e totul ok", a declarat Porcişteanu.