MENIU

CUMPENELE tale în decembrie, în funcţie de horoscop. Zodia pentru care totul se prăbuşeşte

CUMPENELE tale în decembrie, în funcţie de horoscop. Zodia pentru care totul se prăbuşeşte

Află, din acest material, ce cumpene vei avea de depăşit în luna decembrie. Cunoaşte-ţi limitele!

Berbec

E posibil ca relatia in care esti angajata sa se termine luna aceasta, insa trebuie sa vezi schimbarea ca pe un nou inceput. Nu e loc de lacrimi prea multe, Sarbatorile vin si nu trebuie sa te gaseasca deprimata!

Taur

Sanatatea iti va da batai de cap in aceasta luna si trebuie sa iei masuri inca de la primele semne ingrijoratoare. Cu toate acestea, nu vei intampina cumpene si nimic nu este atat de grav precum pare.

Gemeni

Nu vei intampina niciun fel de probleme luna aceasta, ci din contra vei avea parte de mai multe surprize placute decat te asteptai.

Rac

Exista riscul unei rupturi definitive intre tine si partenerul tau de viata, fie el sot, sau doar iubit. Cu toate ca pare o veste proasta, situatia era inevitabila si asteptai de mult sa se intample.
Leu

Nu vei avea parte de cumpene luna aceasta, ceea ce iti poate permite sa te ocupi de planurile tale fara sa te deranjeze nimic. Pe plan sentimental iti merge de minune, si nici de bani nu ar trebui sa te plangi.

Fecioara

Nu vei avea parte de momente neplacute luna aceasta, cel putin nu tu. E posibil insa sa provoci suferinta cuiva din jurul tau, dar nu pare ca te va sensibiliza cu nimic. Chiar daca nu o duci excelent cu banii sau sanatatea, nu ai nici motive sa te plangi.

Balanta

Nu vei intampina probleme luna aceasta, ci din contra lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal. Va fi din nou liniste si pace, si vei putea sa incepi un nou capitol al vietii tale, scrie bzi.ro.

Scorpion

Totul se indreapta catre directia buna luna aceasta, asa ca nu ai motive de ingrijorare. Daca aveai mici probleme de sanatate, acestea isi vor gasi rezolvarea, daca nu aveai suficienti bani, ii vei primi pe neasteptate, si daca erai singura, vei gasi pe cineva care te va distra.

Sagetator

Nu vei intampina probleme grave luna aceasta, insa ceva e posibil sa iti strice Sarbatorile. Fie ca este vorba de o problema de sanatate, fie cheltuielile vor fi prea multe, starea ta de dispozitie se va schimba in functie de acesti factori.

Capricorn

Vei intampina mici probleme in dragoste, e posibil sa nu mai poti trece chiar peste orice cu vederea. Este important sa nu te multumesti cu putin, dar nu este cazul sa ceri nici prea mult de la partenerul tau de viata.

Varsator

Mici barfe te vor prost dispune luna aceasta, asa ca ai face bine sa le ignori daca nu vrei sa iti strici Sarbatorile. Evita excesele alimentare si nu te supara daca nu primesti anumite sume de bani exact cand ar fi trebuit.

Pesti

Luna aceasta va fi aproape de perfectiune, asa ca nu trebuie sa inventezi motive pentru a te plange. Atat sentimental, cat si financiar, lucrurile sunt exact asa cum ar trebui sa fie, tot ce poti face este sa te bucuri. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop decembrie