MENIU

Cum verifici tot ce ştie Google despre tine. Poţi să îi opreşti accesul!

Dacă vreţi să aflaţi ce ştie Google despre căutările voastre pe internet şi unde aţi fost în ultimele 28 de zile, de acum încolo puteţi să îi opriţi foarte simplu accesul la datele voastre, relatează GadgetReport.ro

Google a lansat o nouă versiune a platformei Devices and Activity Dashboard, acolo unde, logaţi fiind cu userul si parola voastra de Gmail, veti afla tot ce ştie gigantul IT despre voi.

Poate cele mai importante informatii le gasiti in "Securitate", acolo unde veti vedea, printre altele, daca altcineva va foloseste contul si adresa de email.

Puteti elimina dispozitivele pe care aveti instalat contul vostru si sa modificati parola de acces. In plus, aveti posibilitatea de a seta o alerta de securitate prin SMS daca cineva va sparge mailul.

In "instrumente pentru Date" va puteti gestiona conturile si, foarte important, sa stergeti conturile pe care nu le mai folositi.

Iar în "Istoricul Contului", puteti gestiona istoricul cautarilor pe internet, pe Youtube si al locatiilor in care ati fost in ultimele 28 de zile. Aveti, astfel, posibilitatea de a intrerupe anumite servicii sau sa le activati, dupa preferinte.

Mai multe amanunte despre platforma si modul in care aveti acces la ea aflati de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
google informaţii cont parolă GadgetReport.ro