MENIU

Cum va fi vremea de 1 MAI

Cum va fi vremea de 1 MAI

1 MAI. Miercuri, va fi în continuare deosebit de cald, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales după-amiază, în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde pe arii restrânse, cu precădere în zona montanã, vor cădea ploi slabe, de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. 

În vest şi nord-vest vor fi condiţii de grindină. În restul țării, însă, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane şi, trecător, în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...20 de grade pe litoral şi 29...30 de grade în zonele de câmpie..

BUCUREȘTI

Și în București, luna mai debutează cu vreme impecabilă: 10 grade dimineața și 28-29 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab şi moderat

MARE

Vremea va fi predominant însorită. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecătoare după-amiză. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 22 de grade. Vor fi condiţii de ceaţã. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 16 şi 18 grade.

MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiazâ, când, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări pe creste, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice pentru începutul lunii mai. La amiază vor fi 19 grade la Păltiniș, 23 la Predeal, 16 la Semenic, 20 la Sinaia 1500 și la Arieșeni și 15 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Mai multe articole despre:
vreme 1 Mai prognoză meteo vreme 1 mai