MENIU

Cum va fi toamna ta, în funcție de zodie

Cum va fi toamna ta în funcție de zodie

Toamna ne bate la ușă, așa că trebuie să te pregătești pentru aventurile care te așteaptă în noul anotimp. Încă nu știi de ce experiențe vei avea parte? Atunci trebuie să te documentezi și să afli ce ți-au pregătit astrele la capitolul ”distracție”.

Așadar, iată cum va fi toamna ta în funcție de semnul astrologic care te guvernează!

Berbec

Ai avut o vară plină de experiențe intense, dar nu este cazul să fii melancolică după ele. Și toamna 2016 te va întâmpina cu aventuri care mai de care mai interesante. Petrecerile și reuniunile cu cei dragi vor continua, așa că ar fi bine să ai la îndemână câteva remedii antimahmureală. Ai grijă cu cine vei avea o aventură romantică pentru că s-ar putea să îți pierzi capul după un bărbat nepotrivit.

Taur

De abia aștepți să treacă vara. Și nu pentru că nu te bucuri de acest anotimp fermecător, ci pentru că te-ai săturat să îți cauți haine care să îți ascundă kilogramele în plus. Toate deserturile pe care le-ai savurat și-au lăsat amprenta asupra siluetei tale. Toamna 2016 îți va stârni pofta de sport, așa că nu este exclus să te aventurezi în tot felul de activități periculoase. Atenție, încă nu ești pregătită pentru tot felul de mișcări complicate!

Gemeni

Încă te resimți după o vară plină de aventură, dar nu ai de gând să stai liniștită nici în această toamnă. Ce bine! Pentru că vei avea parte de multe experiențe inedite. Flirturile pe care le-ai tot presărat până acum îți vor aduce o nouă relație, una care te va urca în al nouălea cer. Va fi o iubire de o toamnă, dar nu te vei putea plânge deloc. Până la urmă, contează intensitatea, nu durata.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop toamnă