MENIU

Cum ții telefonul în mână și tastezi? Răspunsul îți dezvăluie aspecte neștiute ale personalității tale

Felul în care ții telefonul și tastezi spune multe despre personalitatea ta. Sursa: Mind Journal

Știi că micile obiceiuri pe care le trecem adesea cu vederea vorbesc mult despre tipul de persoană care ești. Testul următor se concentrează asupra modului în care ții telefonul și îl folosești, care poate spune multe despre personalitatea ta.

În era digitală, telefonul mobil este una dintre cele mai importante extensii ale noastre. Îl ținem aproape de noi și îl folosim permanent. Cu toate acestea, felul în care ținem telefonul în mână poate dezvălui multe lucruri despre personalitatea și starea noastră mentală. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce manipulăm telefonul, comportamentul și atitudinea se reflectă în mod subconștient prin gesturile noastre.

Într-un studiu recent al Universității din Saskatchewan, Canada, cercetătorii au descoperit că modul în care ținem telefonul poate dezvălui aspecte neștiute și importante ale personalității noastre. În timp ce poate părea surprinzător, acest studiu arată cât de mult gesturile noastre simple pot dezvălui aspecte despre personalitatea noastră.

1. Ții telefonul cu o mână și folosești degetul mare pentru a derula și a tasta

Dacă te simți confortabil să ții telefonul cu o singură mână, în timp ce folosești doar degetul mare pentru a manevra ecranul, atunci ești o persoană lipsită de griji, optimistă și sigură de sine. Acest mod de a ține telefonul arată faptul că poți accepta ceea ce îți aruncă viața în cale și nu te plângi niciodată. Fiind încrezător în abilitățile tale, continui să mergi înainte, profitând de fiecare nouă oportunitate care îți apare, scrie Mind Journal. Și dacă este necesar, poți să-ți asumi riscuri și să ieși din zona de confort pentru a-ți îndeplini obiectivele și ambițiile. O astfel de atitudine îți aduce succes în muncă, dar nu și în relații. Când vine vorba de dragoste și romantism, partenerul tău te poate vedea ca fiind detașat sau o persoană care nu este serioasă în ceea ce privește angajamentul.

2. Ții telefonul cu ambele mâini și folosești degetul mare pentru a derula și tasta

Acest mod de a ține telefonul arată că ești genul pragmatic, intuitiv și înțelept. Preferi să acționezi într-un mod precaut, decât să-ți asumi riscuri și să suferi o pierdere uriașă. Ești empatic, grijuliu și foarte bun în a decoda personalitățile altora. Abilitatea de a acorda atenție detaliilor te scutește de înșelăciune. Aceste calități îți ușurează viața de cuplu, deoarece poți alege partenerul potrivit pentru tine după o singură întâlnire. Odată ce ai găsit dragostea vieții tale, nu vei lua lucrurile încet. Totuși, amintiți-vă că graba face risipă. Gândește-te de două ori înainte de a te angaja într-o relație, altfel poți ajunge cu cineva care nu merită timpul, efortul și dragostea ta.

Ce soare ai alege ca emblemă a ta? Răspunsul îți dezvaluie forța mistică din spatele personalității tale

3. Ții telefonul cu ambele mâini și folosești ambele degete mari ca să tastezi

Acest stil de a ține telefonul spune că ești inteligent, versatil, energic, eficient și o persoană fără griji. Ești rapid să analizezi lucrurile și să găsești soluții relevante pentru orice problemă mică sau mare. Știi să te adaptezi și să gestionezi cu tact cerințele diferitelor situații folosind o varietate de abilități. La petreceri și sărbători, ești persoana cu cea mai mare energie. Ai o atitudine lipsită de griji în compania copiilor și o atitudine serioasă în timp ce ai discuții intelectuale. Cu toate acestea, aceste calități nu sunt suficiente pentru a atrage partenerul de cuplu. Pentru a-ți condimenta viața romantică, trebuie să muncești din greu și să-ți dovedești dragostea.

4. Ții telefonul cu o mână și folosești degetul arătător pentru a derula și tasta

Dacă acesta este stilul tău în care folosești telefonul, atunci ești o persoană creativă și spontană. Imaginația ta bogată și ideile unice îi lasă pe oameni vrăjiți. Poți gusta un succes imens, indiferent dacă alegi să fii pictor sau autor. Chiar dacă ești o persoană cu un spirit liber, preferi singurătatea pentru a te reenergiza. În relațiile romantice, ești timid și vrei ca partenerul tău să facă prima mișcare. Asta nu înseamnă că îți lipsește interesul în a face noi legături personale. Odată ce partenerul tău realizează personalitatea ta unică și interesantă, nu te va lăsa niciodată de mână.

Pe cine ai ajuta mai întâi? Răspunsul dezvăluie lucruri ascunse despre personalitatea ta

Mai multe articole despre:
telefon tastezi telefonul test personalitate