MENIU

Cum te ajută gheața să ajungi la... orgasm. Este fascinant

Dacă afară este o vreme cumplită și totul este cuprins de gheață, pentru a vă petrece un weekend deosebit, puteți apela la trucuri inspirate din... realitate. 

În timpul unei partide de sex, puteţi spori considerabil excitarea dacă aveţi la îndemână câteva cubuleţe de gheaţă. Este ceva ce puteţi să introduceţi, din când în când în jocul erotic, dacă amândoi sunteţi de acord.

Ia un cub de gheata de la congelator si lasa-l sa se topeasca putin intr-un pahar cu apa, pentru a deveni alunecos. Foloseste-l apoi pentru cel mai ametitor sarut cu iubitul tau, gustandu-l amandoi, pe rand.
Pe masura ce dimensiunea lui se reduce, va fi usor sa il ascunzi in spatele limbii sau dupa obraz, determinandu-ti partenerul sa il gaseasca tot mai greu.

In timpul sexului propriu-zis, accentueaza placerea pe care o resimte cu 2 cuburi de gheata plimbate pe spatele lui, de-a lungul coloanei vertebrale, pe umeri si pe ceafa.

O alta cale de a va ascuti reciproc senzorii placerii este sa va masati talpile picioarelor cu gheata, acolo unde se afla multe terminatii nervoase care transmit instant informatia senzoriala catre creier, respectiv catre organele corpului. Acelasi lucru este valabil si pentru incheieturi!

Mai multe articole despre:
gheaţă sex plăcere