MENIU

Cum sunt copiii născuţi de femeile voluptoase? Răspunsul te va uimi

Cum sunt copiii născuţi de femeile voluptoase? Răspunsul te va uimi

Se pare că femeile care nu se încadrează în tiparul de frumuseţe 90-60-90 au motive de mândrie. 

O echipă de cercetători de la Universitatea din Pittsburgh și de la Universitatea din Santa Barbara, California, au făcut publice rezultatele unui studiu legat de forma corpului mamelor și coeficientul de inteligent al bebelușilor cărora le-au dat naștere.

Se pare că există cu adevărat o legătură între formele rotunde, voluptoase și inteligența copilului, iar această veste nu poate decât să le bucure pe mămicile din întreaga lume și să le ajute să își depășească frustrările legate de propriul corp. Practic, grăsimea care este stocată în fese și pe coapsele femeii în timpul sarcinii conține acizi grași esențiali, precum Omega 3, care contribuie simțitor la dezvoltarea neurologică a fătului. Se pare că acesta este și motivul pentru care bărbații sunt atrași instinctiv de forme voluptoase, fie că vorbim despre fese, coapse sau sâni.

De asemenea, cercetătorii spun că femeile care au corpul în formă de clepsidră produc un lapte mult mai hrănitor decât femeile slabe, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a bebelușilor pe mai multe planuri: țesut cerebral, țesut ocular și sistem nervos.

Sursa

Mai multe articole despre:
copii femei femei voluptoase copii inteligenţi