MENIU

Cum știi că te înșală după un singur gest al său. Trucul neștiut care funcționează

Dacă suspectezi că partenerul tău te înșală, însă nu știi cum să afli dacă temerile tale s-au adeverit, poți descoperi adevărul cu ajutorul unui truc simplu. 

Una dintre cele mai simplă căi de a afla adevărul este să-ți întrebi direct partenerul. Bineînțeles, nu știi dacă te va minți sau nu.

Prin urmare, este momentul să pui în practică un truc simplu. Ascultă cu atenție ce cuvinte folosește când neagă că te înșală. Psihologii spun că dacă suntem puși în situația de a răspunde rapid la o întrebare și nu vrem să spunem adevărul, avem tendința de a răspunde repetând întrebarea interlocutorului, pentru că nu avem timp să ne gândim rapid la o minciună, conform huffingtonpost.com.

De exemplu, dacă cineva care nu a fost infidel este întrebat ”E adevărat că m-ai înșelat?”, va răspunde simplu ”Nu”. În schimb, dacă unei persoane care se știe ”cu musca pe căciulă” îi este adresată aceeași întrebare și trebuie să răspundă rapid, va spune ”Nu, nu e adevărat că te-am înșelat”, repetând, deci, cuvinte pe care le conține întrebarea.

Mai multe articole despre:
iubire cuplu relaţie înşelat psiholog truc