MENIU

Cum şi-a ajutat un bărbat iubita să îşi VÂNDĂ maşina veche de 21 de ani - GENIAL!

Să vinzi o mașină veche de 21 de ani poate fi o sarcină destul de dificilă, însă nu și pentru Max Lanman. Scriitorul și regizorul american a creat o reclamă creativă și amuzantă pentru a vinde mai rapid mașina iubitei sale, Carrie Hollenbeck.

În scurt timp, spotul de promovare al autoturismului a devenit viral, atragând multă atenție din partea potențialilor cumpărători.

La cinci zile după ce vehiculul poreclit „Greenie” a fost pus la vânzare, prețul la licitație a ajuns la 150.000 de dolari, după ce licitația a început de la 490 de dolari, iar materialul video de promovare a făcut milioane de vizualizări pe Youtube.

„Aceasta nu este o mașină, ești tu. Este un stil de viață, o alegere, alegerea ta”, spune povestitorul. „Luxul este o stare de spirit”, se încheie reclama.

Fără să știe însă povestea din spate, site-ul a anulat anunțul din cauza suspiciunilor de fraudă.

„Un reprezentant din departamentul de fraudă al eBay, care nu știa despre acest anunț și despre povestea din spatele acestuia, nu putea să creadă că un Accord din 1996 poate fi vândut cu 150.000 de dolari”, a explicat Lanman.

Din păcate, licitația nu a putut fi restabilită, motiv pentru care cuplul a fost nevoit să înregistreze din nou anunțul de vânzare pe site.

O companie le-a oferit tinerilor 20.000 de dolari pe mașină, iar aceştia au acceptat oferta.

sursa

Mai multe articole despre:
0 maşină maşină veche honda accord